سمپوزیوم مجسمه سازی این هنر را از مهجوری خارج كرده است
نوشته شده توسط : arabsxs

'سید مجتبی موسوی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: از آنجا كه بنا به دلایل بسیاری به هنر مجسمه سازی نگاه منفی در جامعه وجود دارد،این رشته هنری با وجود دارا بودن زمینه های رشد و پیشرفت و همچنین هنرمندان توانا، در مقایسه با سایر رشته ها كمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی یادآور شد:به خاطر غفلتی كه سالیان سال مدیران فرهنگی و فعالان تجسمی نیز نسبت به این رشته داشته اند در سال های اول برگزاری این رقابت هنری هنرمندان كمی در آن شركت می كردند، اما با ادامه این سمپوزیوم رفته رفته تعداد شركت كنندگان افزایش یافت.

موسوی با بیان اینكه تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله بسیاری وجود دارد، افزود:هنرمندان ایرانی استعداد و توانایی بسیارخوبی در خلق آثار هنری مجسمه دارند و باید با فعالیت گسترده دانشگاه ها و برگزاری دوسالانه ها و سمپوزیوم های مختلف زمینه ای را فراهم كرد تا هنرمندان این رشته ضمن جوابگویی نیازهای داخل،در عرصه های بین المللی هم بدرخشند.

دبیراین رویداد هنری درمورد انتشار فراخوان چهارمین دوره سمپوزیوم مجسمه سازی گفت: از ابتدای سال 91 تا خرداد ماه، علاقمندان فرصت ثبت نام در این رقابت هنری را داشتند كه در مجموع 99 هنرمند خارجی و بیش از 200 هنرمند ایرانی در دو بخش اصلی و دانشجویی شركت كردند.

به گفته موسوی،دربخش اصلی 12 هنرمند ایرانی و خارجی و دربخش دانشجویی 13 هنرمند از سوی هیات داوران كه متشكل از اساتید مجسمه سازی بودند، انتخاب شدند.

وی به استقبال هنرمندان از این رقابت هنری اشاره كرد و توضیح داد:با وجود اینكه پیش از این تجربه استفاده از ماده سنگ در مجسمه ها چندان ابعاد وسیعی نداشته است، با این وجود بعد از برگزاری دوره سوم سمپوزیوم با موضوع سنگ هنرمندان بسیاری به این خلق مجسمه با این ماده ترغیب شدند.

دبیرچهارمین سمپوزیوم مجسمه سازی زمان برگزاری كارگاه های مجسمه سازی را 20 شهریور تا 10 مهر سالجاری عنوان كرد و افزود: تقریبا بیش از 80 درصد آثار دو دوره اول سمپوزیوم در معابر و اماكن عمومی نصب شدند؛ آثار كارگاه های دوره سوم هم در محوطه های برج میلاد و برخی هم در بوستان تازه تاسیس جوانمردان جا نمایی شدند.

وی یكی از اهداف برگزاری این سمپوزیوم را راه یابی آثار تولیدی به بطن جامعه و همچنین استفاده در زیباسازی فضاهای عمومی دانست و گفت: نصب این آثار به فضاهای عمومی شامل پارك ها،فرهنگسراها و اماكن فرهنگی از جمله دستاوردهایی بود كه بعد از برگزاری سه دوره ای این رقابت محقق شد.

به گفته این مقام مسوول، همزمان با برگزاری چهارمین دوره سمپوزیوم نمایشگاه های جانبی و یا كارگاه های تخصصی برگزار خواهد شد تا برای دانشجویان این رشته هنری مفید باشد.

موسوی اظهار امیدواری كرد كه اهداف بلند مدتی چون توسعه مجسمه سازی با برگزاری رویدادهای هنری چون دوسالانه یا سمپوزیوم مجسمه سازی تحقق پیدا كند و استمرار این فعالیت ها ركودهای این رشته هنری را جبران كند.

فراهنگ**9173**1588





:: برچسب‌ها: اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 تير 1391 | نظرات (0)
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: